18-07-2012

Når fuglene bader i WEBER-grillen.

Du ved det er sommer i Danmark, når fuglene bader i WEBER- grillen…

 

Jeg er blevet spurgt, hvor jeg udstiller mine malerier i sommer, og svaret er, at dem kan man ikke se andre steder end her på sitet. Man kan jo ikke være flere steder ad gangen, - og det at lave hele udstillinger er enormt tids- og  ressourcekrævende i forhold til den tid og de ressourcer, jeg har til rådighed lige nu.

 

 ... -og helt ærligt: Bare fordi man har leveret 8-10 velbesøgte maleriustillinger, er der jo ikke leveringspligt på dem, man har lov til at tage sig et fri år eller flere......

 

Men jeg vil gerne udstille enkelte værker sammen med andre kunstnere, så hvis du er interesseret i at få enkelte  kunststykker skabt af mig med på sådan en udstilling, så kontakt mig på octopusart@events.dk. mrk. mailen i emnefeltet: "Lisbet Lærke-kunst til udstilling."

 

Det var jo i første omgang meningen, at jeg skulle have været i Ungarn på dette tidspunkt, for at udvikle mig sammen med andre kunstnere, udvikle min billedkunst m.v., hvilket blev aflyst, …. Så skulle jeg i stedet her i uge 29 have fortsat med optagelserne til Anders Michael Nielsens  novellefilm:  ”Genfærd”, men de sidste optagelser er blevet udskudt til august p.gr.a ferie blandt børneskuespillerne, og at min medspiller, Karen-Lise Mynster er fuldt optaget af hendes rolle i Moliére-forestillingen "Tartuffe" på Grønnegårdsteateret i København, en pragtfuld forestilling, der bestemt er et besøg værd, og som spilles frem til d. 25/8:

 

http://www.groennegaard.dk/

 

.....Men jeg har ikke ferie nu, det havde jeg i maj, og hvis jeg bare holder fri, så kommer jeg bagud med mit arbejde fra august og fremefter.

 

Så jeg er i stedet  for bare gået i gang med at udvikle mine nye maleteknikker med optiske illusioner o.s.v. i privaten her i Tisvildeleje, hvor jeg også bruger den ekstra tid, der er kommet i min kalender til design af firmajulegaver og foreningsjulegaver, så hvis du står og mangler firmajulegaver eller foreningsjulegaver, og vil være sikker på at kunne få dem produceret og leveret i tide inden, du skal pakke og udsende dem i november, så er det nu, du skal henvende dig til mig på mailen: octopusart@events.dk med emnet:  ”Firmajulegaver”+ dit navn eller ”foreningsjulegaver”+ dit navn. Så finder vi på noget.

 

P.gr.a. pladsmangel i Dukkehuset laver jeg lige for tiden stort set kun kunstbestillinger, udvikler nyt indenfor alle mine kunstarter, skriver, filmer eller også laver jeg bidrag til udstillinger, hvor jeg bliver opfordret til at aflevere nyskabte kunststykker  til censurering / vurdering.

 

Der er dog én udstilling jeg fortsat har kørende på 9. måned sammen med ca. 100 andre internationale papirkunstere, og det er udstillingen ”SILVER” der næste gang har fernisering på East Gippsland Art Gallery i Australien, og løber fra d. 27/7 2012 til 28/8 2012, hvor jeg har det 4-strimlede julehjertekunststykke ”Peace & Harmony” med.

http://eastgippslandartgallery.org.au/calendar/53/107-Silver---IAPMA-Silver-exhibition

 

Du kan læse om hjertet og se et foto af det under fanen ”SILVER”, hvor der også ligger en lille video fra ferniseringen i Victoria sidste år…. Det er sidste stop inden min lille flettede fredsdue med et ying-yang tegn flettet ind  på bagsiden  flyver til USA, hvor udstillingen slutter sin 1 år lange rejse i Cleveland, Ohio.

 

Derudover har jeg fortsat også 2 papcollager med i den Ungarske hovedstad på den censurerede udstilling ”9x12 Budapest”, ”Maria” og ”Sonja”....

 

- så man skal indtil videre helt hen til steder, hvor fuglene ikke bader i grillen, for at opleve min kunst udstillet her i sommer. 🙂

 

Lisbet Lærke, professionel skabende multikunstner.