01-07-2013

Time for changes -Tid til forandringer...

(Den danske version af bloggen finder du som sædvanligt nedenunder den engelske)

 

Well, you can´t win each time. So I wish the 6 finalists good luck in the Nordic Art Insight Competition, and encourage you, dear reader to visit the internet voting and vote for your favourite among the finalists whom you´ll find here:

http://www.artnordic.org/

 

My sketch "Abandoned" is at the tarvelling exhibition "Goodbye-End-Beginning-Godbye" in Germany, where it will be exhibited 3rd. time here:

 

Senioren zentrum Bad Waldsee,

Am Klosterhof13, Bad Waldsee.

July 18th- August 30th 2013.

 

 

It´s time for changes and concept development, big changes if everything goes right.

 

We´ve given our notice to quit our apartment in Kokkeldal / Fredensborg  and we´ve put up my atelier in Tisvilde for sale.

 

Which changes?

When the puzzle fits, I´ll tell you my little surprise.

 

Lisbet Lark

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

Dansk version af bloggen d. 1/7,  "Tid til Forandringer."

 

Nå, man kan ikke vinde hver gang. Så jeg ønsker de 6 finalister held og lykke i Nordic Art Insight Competition og opfordrer dig, kære læser til at gå ind og  besøge internetafstemningen og sætte din stemme på din favorit mellem finalisterne, som du finder her:

 

http://www.artnordic.org/

 

 

Min skitse "Abandoned" er med på en rejsende udstilling i Tyskland, "Beginning-Goodbye-End-Beginning", hvor den 3.udstilling bliver her:

 

Senioren zentrum Bad Waldsee,

Am Klosterhof13, Bad Waldsee.

July 18th- August 30th 2013.

 

Det er tid til forandringer og konceptudvikling, store forandringer, hvis alting går, som vi håber.

Vi har opsagt vores lejlighed i Kokkedal / Fredensborg,  og jeg har sat min nyrenoverede  værkstedshybel "Dukkehuset" i Tisvildeleje med sjove indretninger  og egne vægmalerier og installationer på væggene i til salg. 

Boligen i Tisvilde er et godt køb til en rimelig penge, når man tager beliggenheden, vedligeholdelsestanden og indretningen i betragtning. Den er lige til at flytte ind i og kan overtages hurtigt.

 

Den ligger lige midt i alt det sjove i Tisvilde, solnedgangen på lækker sandstrand, cafe- og kendislivet, Tisvilde Hegn., Folkfestivaller, Musik i Lejet, morgenbadning i kattegat, o.s.v.  -og tæt på indkøb og offentlig transport, Lokalbanen fra Hillerød, så man behøver ikke have en bil for at komme til Tisvildeleje.

 

Lejligheden i Tisvilde er handicapvenlig med god gulvplads og velegnet til et par eller et par med 1 barn, egnet til sommerhusbrug og udlejning, hvis man skulle få lyst til dét. Men det er altså også muligt at anvende den hele året. Jeg og min datter har haft folkeregisteradresse i den i 4-5 måneder sidste år, uden at der var nogen der gøede af dét, - også har jeg altså haft værksted i boligen,  som jeg har brugt både sommer og vinter uden problemer, og hvor jeg har skabt stort set al den billedkunst og papirkunst, jeg er blevet internationalt anerkendt på gennem det seneste år.

 

Den har energimærke "D" og der er fjernvarme i den.

 

Jeg er et meget stille og diskret menneske, så jeg blev da noget overrasket over at finde min lejlighed og min daværende hængende have på terassen eksponeret i Billed Bladet omkring Sct.Hans sidste år, i anledning af at en vis royal børnefamilie på afslappet gummirøjsersommerferie kom på uofficielt besøg i Tisvildeleje midtby for at handle ind.

 

Grunden til salget er, at det er upraktisk med 2 værksteder placeret så langt fra hinanden, så vi arbejder på at få samlet mine kunstneriske aktiviteter på ét sted.  Hvis alt går vel, venter der snart en lille overraskelse her i bloggen, som gør, at jeg ikke får tid til at opholde mig så meget i Tisvilde, også kan vi jo ligeså godt se at få den solgt. Puslespillet omkring den lille overraskelse er ikke faldet helt på plads endnu, men det håber jeg, at den gør snart.

 

Lisbet Lærke.

 

17/7 2013: Rettelse: Linket til min bolig i Tisvildelej er efterfølgende fjernet, da der er en fejl i annoncen.